gevelisolatieGevelisolatie met piepschuim

U kunt uw woning gemakkelijk en voordelig isoleren met gevelisolatie van piepschuim aan de buitenzijde. Met geavanceerde lijmen en door gebruik te maken van glasvezel ontstaat er een sterk solide geheel met een extreem hoge isolatiewaarde. Voor nog geen €1600 heeft u al een isolatiepakket in huis!

Piepschuim

Piepschuim is een bekende benaming en omdat we het graag simpel houden spreken we van piepschuim. Echter is de officiële benaming: geëxpandeerd polystyreen. Polystyreen hebben we  globaal gezien in twee varianten te weten de EPS en de XPS. De xps heeft een iets hogere isolatiewaarde en is beter bestand tegen langdurige vocht en weersinvloeden. De XPS is echter duurder. Piepschuim is in verschillende diktes te koop en de dikte bepaald de isolatiewaarde.

Piepschuim is dat wel sterk?

Als je piepschuim afwerkt met een soort cementen stuklaag (CREPI) waarin een glasvezel net is verwerkt wordt de piepschuim er hard en bestand tegen het leefgeweld rondom uw woning. U kunt de isolatie ook afwerken met een gevelbetimmering (Scandinavisch) of met een gevelbeplating (modern).

Wat zit er in het gevelisolatiepakket?

In het pakket zit alles wat u nodig heeft om de gevel te isoleren en af te werken. In de webshop kunt u hierin de keuzes maken.

  • piepschuim
  • lijm
  • bevestigingspluggen
  • pur
  • glasvezelnet
  • beschrijving hoe te werk moet gaan

Zelf doen of laten doen?

U kunt er voor kiezen de gevelisolatie te laten aanbrengen. Wij hebben verschillende montage partners die u daarbij kunnen helpen.

U kunt ook ervoor kiezen de platen zelf aan te brengen

Veel gebruikte techniek

[/col]

Bestel nu het doe-het-zelf gevel isolatiepakket in onze webshop

Webshop
[/row]