Isolatie advies

U wilt wel graag isoleren, maar u weet niet waar u moet beginnen dan kunnen wij u bijstaan met onafhankelijk isolatie advies. Dit geeft u antwoord op de vragen: Wat is zinvol en wat niet en wat levert nou echt geld op?

Uw huidige situatie

Allereerst brengen wij uw woning in kaart zoals oppervlakte, bouwjaar, bouwaard, etc. Ook nemen wij hierin mee wat er in de loop de jaren al geïsoleerd is en welke installatie in de woning aanwezig zijn (HR CV-ketel, etc).Ook is belangrijk hoe u uw woning gebruikt, bent u bijvoorbeeld vaak thuis of juist niet, houdt u van een koude woonkamer of juist van een warm huis. Een jaarnota van het energie verbruik geeft ook inzicht.

Klachten

Zijn er klachten? Vindt u uw vloer te koud? of heeft u last van schimmels? Ervaart u tocht in uw woning?

isolatie advies
warmte beeld van uw woning

Wij scannen uw woning met bouwkundige kennis en onze warmte camera. Dit geeft inzicht in bouwkundige isolatie verbeter punten van uw woning. Hierbij kunt u denken aan het ontdekken van koude bruggen en het in beeld brengen van verwarmingscapaciteit.

Budget

Natuurlijk speelt budget een belangrijke rol. Naast alle isolatie mogelijkheden brengen wij ook in kaart wat de best passende oplossingen zijn binnen uw budget. U krijgt een isolatie advies van ons, waarmeeu inzicht krijgt in waarmee u kunt beginnen en wat u later zou kunnen doen als u weer wat wilt investeren.

Kosten

De kosten voor een uitvoerig advies bedragen 150,- euro.

U kunt een afspraak maken via het contactformulier of maak telefonisch een afspraak op nummer 06-16403771

meer informatie

Let op! Wij zijn geen EPA adviseur in het kader van de BRL9500-02. Deze certificering is nodig als u een officieel energie prestatie advies met energie label wilt. Meer informatie kunt u ook vinden op de website van milieucentraal