Kunststof kozijnen

Onze kozijnen isoleren extreem goed, zijn geluiddempend en inbraakwerend. Een kwaliteitsproduct voor jarenlang plezier.

Kunststof kozijnen hoeft u niet meer te schilderen en heeft met driedubbel glas een betere thermische isolatie dan u gewent bent. Hierdoor bespaart u dus een schilder en stookkosten. Kunststof kozijnen van Breek de dag leveren dus ook wat op. Onze  kozijnen zijn klaar voor de toekomst en zijn daarom uitgevoerd met driedubbel glas. Ze zijn bovendien uitgerust met extra rubberen afdichtingen waardoor ze zeer lucht en geluiddicht zijn. Dat maakt deze ramen comfortabel. Het standaard veiligheidsbeslag houdt de inbreker wel op een afstand. Zo kunt u lang en duurzaam genieten van uw kozijnen.

In kleur en met houtstructuur

Onze collectie bestaat uit vele designs en houtstructuren waaruit u kunt kiezen zodat het kozijn helemaal wordt aangepast aan uw wensen. Wij hebben ook de acryl color in onze collectie. Met acryl color zijn de kleuren harder en kras bestendiger.

Diverse soorten profielen

Kunststof kozijnen en ramen worden gemaakt van profielen. Het merk of type profiel bepaald o.a. de kwaliteit en de isolatiewaarde van een kunststof kozijn. Onze montagefabriek maakt voor u de kozijnen van deze profielen op maat,monteert het hang- en sluitwerk en de gewenste beglazing.