Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bestaan, net als houtenkozijnen, uit een profiel dat op maat wordt gemaakt en wordt voorzien van glas en hang- en sluitwerk. In een assemblage fabriek worden de onderdelen tot ramen en deuren gemaakt.

Isoleren extreem goed

De hedendaagse technieken worden de kunststof kozijnen steeds beter. Driedubbel glas is de nieuwe standaard en de afsluitingen hebben 3 afsluitrubbers. Het aantal kamers in het profiel zegt iets of de sterkte en de isolatiewaarde van het profiel.

Als we de onderdelen dan combineren ontstaat er een extreem goed isolerend geheel. Dat betekent lagere stookkosten, betere voor ons milieu en hogere comfort in huis.

In kleur en met houtstructuur

Onze collectie bestaat uit vele designs en houtstructuren waaruit u kunt kiezen zodat het kozijn helemaal wordt aangepast aan uw wensen. Wij hebben ook de acryl color in onze collectie. Met acryl color zijn de kleuren harder en kras bestendiger.

Diverse soorten profielen

Kunststof kozijnen en ramen worden gemaakt van profielen. Het merk of type profiel bepaald o.a. de kwaliteit en de isolatiewaarde van een kunststof kozijn. Onze montagefabriek maakt voor u de kozijnen van deze profielen op maat,monteert het hang- en sluitwerk en de gewenste beglazing.